Telefoon abonnement verlengen

Op het moment dat je een aflopend telefoon abonnement hebt sta je voor de keuze of je deze moet gaan verlengen of dat je elders voor een ander abonnement moet gaan kijken. Het komt voor dat een provider zelf tegen die tijd contact met je zoekt om te zien of je je abonnement bij hen wilt gaan verlengen, maar soms hoor je ook gewoon niets. Als je zelf geen actie onderneemt zal er altijd sprake zijn van een verlenging van je abonnement en een provider hoeft hier dus niet per se contact met je over op te nemen. Wanneer een provider vaak wel contact met je op zal nemen is op het moment dat je je huidige telefoon abonnement stopzet en dat wordt er uiteraard contact opgenomen om nog een laatste poging te doen je toch als klant te behouden.

Telefoon abonnement verlengen met korting

Wanneer je je abonnement dreigt op te zeggen komt het veelvuldig voor dat een provider je zal benaderen om je een laatste voorstel te doen, zodat je mogelijk nog van gedachten verandert en toch klant blijft. Het aanbod aan het einde van de looptijd zal dan scherper zijn als het abonnement dat je momenteel hebt, want als ze je geen goedkoop abonnement aanbieden is er natuurlijk geen enkele reden om te blijven. Het is dan vervolgens aan jou om te kijken of je de korting die de provider je eventueel aanbiedt interessant genoeg vindt. Als je bij andere providers al goedkope telefoon abonnementen hebt gezien kun je het aanbod dat je gedaan wordt hiermee vergelijken om te zien of het daadwerkelijk het overwegen waard is.

Overstappen

De meest voorkomende reden van het overstappen van abonnement is logischerwijs dat er bij een ander een lager geprijsd abonnement valt af te sluiten. In sommige gevallen kan het ook gaan om een gebruik aan goede service, maar vaak spelen de kosten toch de belangrijkste rol bij een overstap. Er zijn zat goedkope abonnementen, dus voordat je besluit om je abonnement te gaan verlengen kan het nooit kwaad je eerst even te gaan oriƫnteren, zodat je beter in kunt schatten het verlengen van je abonnement voordelig is.